Нещо във връзката ви с мъжа до вас куца? Отдавна липсват хармонията и разбирателството... Но с този човек сте от толкова време, имате семейство. Кой е правилният път? 

Проследете внимателно неговото отношение към вас, държанието и знаците. Ако сте достатъчно наблюдателни и аналитични, отговорите на въпросите ще дойдат скоро.

 

# Мисълта за интимност го разболява
Освен ако няма някакъв начин да изградите тази връзка обратно, липсата на интимен контакт в двойката е сигурен знак, че нещата вървят на зле. Сексът и ласките създават предпоставки да бъде решен всеки проблем.

# Постоянно негодува 
Недоволството е отрова за брак. Ако той е насъбрал много яд, в един момент просто ще избухне. 

# Игнорира ви
Не можете да решите семейните проблеми, защото той не участва в разговорите. 

# Никога не ви кара да се почувствате по-добре.
В действителност той ви кара да се чувствате много зле през цялото време. Може би и самият той не е щастлив със себе си.

# Контрол
Колко често излизате с приятелки? Или на вечерно пийване с колеги? Никога? Защото той буквално се побърква от ревност, независимо че в компанията сте само жени. Това е особено опасно отношение. Признак за абсолютно нездравословно партньорство.

# Прехвърля цялата вина върху вас
Ако нещо не е наред в живота, дома или семейството, за това обикновено носят вина поне двама. Ако той постоянно прехвърля вината върху вас и винаги мисли, че е безгрешен, едва ли дълго ще може да носите това напрежение на плещите си.

# Не поема отговорност за нищо
Той си мисли, че не върши нищо лошо и никога не признава, дори пред себе си, че нещо не е наред. Във всеки двубой той е жертвата и винаги представя вас като атакуващия. Вие може също да сте частично виновни, но отговорността трябва да се носи от двама. 

# Кара ви да вършите цялата домакинска работа сама
В семейство, в което и мъжът, и жената ходят на работа, е редно по равно да се разделят и дейностите в дома. Готвене, чистене, пране - кой каза, че това е женска работа?

# Заплашва да ви напусне
Ако често използва заплахата за напускане срещу вас, знайте, че това е една много добре премерена манипулация. Човек, който постоянно повтаря нещо, но не го прави, няма смелостта за действие. за сметка на това използва силата на думите. Манипулацията е една от най-силните тактики за контрол. Следващият път вие заплашете него. 

# Има твърде много тайни от вас
Всеки има право на свое лично пространство и тайни, но ако те са прекалено много и по някакъв начин касаят и другия човек, налице е проблем. Чувствате ли живота на партньора си като загадка? Може би крие сериозни неща или просто не споделя. Важно е да разберете кое от двете е вярно в случая, за да определите бъдещите си действия.