снимка: www.freerepublic

Момичето, което вече не е момиче

По американски казано, кугарът е позастаряваща дама, която търси млади мъже. Тя или има скучен брак, или е разведена и си търси малко забавление под формата на връзки с по-млади представители на силния пол. Кугарите се обличат много провокативно и са директни по отношение на това, което искат. Те не си играят, ако си харесат някой, ами директно влизат в действие. Опитът и самочувствието на такава жена в леглото правят секса с нея доста добър.

снимка: www.partybusdetroit


Момичето на моминското парти

Жените са супер емоционални и може поне веднъж да обърнете това в своя полза. Жените, които са около жени, които ще се омъжват, много се разнежват и това е добре дошло за вас. Има няколко причини за това, но ето най-важната: това момиче е излязло да се забавлява, освен това е станала много емоционална, заради приятелката си, която ще се омъжва. Това може да я накара да се разтърси за мъж на партито. Освен това, на тези партита е пълно с жени, така че може да се избира..
 

снимка: www.beautyplane

Момичето с емоционалните проблеми

Този тип жена наскоро е била изоставена от някого. В началото може и да не поддаде на флирта ви, но веднъж пробили емоционалната й бариера, това момиче може да се окаже страхотна тръпка. Накарайте я да се смее и да забрави проблемите си, и е ваша. Както и проблемите й в последствие.

снимка: Getty

Момичето с доброто поведение

Нека видът й не ви заблуждава. Тези момичета просто предпочитат да не показват за какво наистина си мислят. Така че, понякога може да се окаже, че тя също търси секс, но не го знае още. Зависи от вас да й намерите слабото място, за да ви обърне внимание. Със сигурност подходът към нея трябва да е по-внимателен и интелекутален.

снимка: abends.wordpress


Момичето с приключенията

Това е момиче, което наскоро е станало сексуално активно и търси всякакви възможности да компенсира това като се учи в движение. Как се разпознават? Тя е млада и през цялото време е пълна с флиртуване и сексуални намеци. Това означава, че е доста вероятно да я заведете у вас, ако натиснете правилния бутон. Просто трябва да реши, че сте зрял мъж, който знае какво иска и да вземете да направите, това, което искате.
 

снимка: www.desicomments

Момичето със самотното сърце

Това е момиче, което отдавна не е имало никакъв досег с мъже, камо ли с романтика. Най-добре да я накарайте да се чувства специална и това ще заработи във ваша полза. В крайна сметка, тя също търси секс, а и лесно можете да достигнете до нея, само трябва дай обръщате повече внимание.

снимка: www.snakkle

Момичето-скрита лимонка

Тя е най-непривлекателната от цялата им компания и едва ли ще я забележите отначало. Обаче и тя си има нужди. Ако й окажете внимание и игнорирате приятелките й, тя е ваша. Остават само проблемите с репутацията ви.

снимка: Getty

Жената с бутилката

Тя май е за чудо и приказ. Може да се намери в барове, дискотеки, заведения всякакви, където се сервира алкохол. Просто трябва да държите на пиене или ако не държите, да не правите мизерии. Лесно можете да я забележите, защото тя се вихри навсякъде наоколо.
 

снимка: mankindunplugged

Момичето-интернет

Интернет е достъпно място за търсене на жени, които искат секс. На практика, във всяка социална мрежа може да намерите такива. Просто трябва да сте остроумни и търпеливи онлайн същества, готови да разтеглите един флирт докъдето трябва,за да получите, каквото трябва..