Бившата не те заслужаваше

Това е така, но от това не ви става по-добре. Дали, защото все още я обичате и не можете да я заместите или защото ви е писнало да се занимавате с жени, които “не ви заслужават”. Защото накрая резултатът е един и същ. Остава ви калъфката от трофея “Най-готин пич, който всички-жени-досега-не-гозаслужават”. Супер..

Трябва да излизаш, да се срещаш с други жени

Звучи добре, само че в момента не ви се занимава. Доста вероятно е да налетите на първата срещната, която да отнесе проблемите ви с бившата и от това да произтекат още проблеми или тоталното нищо. Оттук обаче следва следващия съвет.

Използвай това време, за да помислиш / поработиш върху себе си

Това пък какво значи? Човек постоянно работи над себе си, проблемът е, че колкото и да работиш над себе си, накрая все се оказваш недподготвен. Това какво значи - че колкото и да работиш над себе си, можеш да се научиш да паркираш като хората, но не и да не попадаш по няколко пъти в един и същи капан?

Чичо ми никога не се ожени и му е екстра

Тази мисъл наистина е обнадеждаваща. Жалко, че на никой не му иска да прилича на чийто и да било чичо.

Връзките са твърде надценявани, така или иначе

Вероятно просто трябва да игнорирате всеки знак в това общество, който ви посочва факта, че не сте завършени, ако нямате някой до себе си. Вярно, любовта от масовата култура е твърде надценявана, но какво от това? Хората са хора, за да са заедно, въпреки че моментът, в който ще почнат да се венчават за компютри, айфони и смартфони не е чак толкова далече. Може би просто трябва да почакате дотогава...
 

Ще намериш любовта

Доста снизходително. Особено неприятно е, когато тази реплика принадлежи на някой, който вече е намерил това, което вие търсите. Ако пък е казано от човек, който за последно се е влюбвал през миналия век, тогава е направо жалко, защото един аматьор в областта дава съвети на друг аматьор. Това е най-гадното нещо, което може да се каже на някой, който наскоро е бил зарязан.