Тя се смее на шегите ви, дори когато не са смешни

Ако едно момиче е добра публика за шегите ви, приканва ви да продължите с тях и се усмихва през цялото време, докато ги разказвате, това означава,че вашата компания й е приятна. Когато се смеем с някого, несъзнателно казваме, че го харесваме. Така че, просто трябва да продължите с шоуто си, без да прекалявате.

Тя ви дава да пробвате питието й

Това е сигурен индикатор, че тя иска да бъде целуната. Ако сте в бара и тя ви подаде питието си да го опитате, това е знак. Това означава, че тя се чувства добре с вас на интимно ниво. Пък и питието може да е добро.

Тя пита дали имате приятелка и търси информация

Това, естествено е много важно, за една жена, която си пада по вас. Въпреки че, рядко ще попита директно, ако тя се интересува от вас, ще си направи труда да разбере това по един или друг начин.


Тя полага усилие да е около вас

Примерно, ако приятелите й си тръгнат от заведението, в което сте, но тя остане с вас, това е добър знак. Това означава, че колкото и да е заета, все пак може да намери време за вас. Възползвайте се от това благоволение.

Тя и другите мъже

Един от най-сигурните начини да се разбере дали тя си пада по вас, е да обърнете внимание на това как тя се държи с другите мъже. Ако има осезаема разлика във ваша полза, значи нещата са ясни.