Поставете се на мястото й:

Това е стара като света тактика. Срещали сте достатъчно жени, че да знаете начина им на мислене. Няма нужда да се затормозявате с целия хаос в главите им, трябва ви да знаете едно- повечето не бързат особено, освен ако не са се напили. Жените обаче са по -чувствителни от нас, затова, ако натискате за секс още от първата среща, по-скоро няма да успеете. Трябва да сте умни и търпеливи, което не е проблем, освен, ако по принцип не сте много умни и търпеливи.

Планът, момчета, е:

Жените обичат да виждат, че мъжете планират нещата успешно. Така че, планирайте си действията, така че нещата да се случват плавно, или по женски казано “като по филмите”. Буквално-поканете я на романтична вечеря, оставете я да решава пъзела на мистериозната ви личност. Дайте й да знае колко усилия влагате в това да бъдете с нея и се молете да не е от онези жени, които считат такова отношение за даденост, прикачено към бюста й.

Харизмата е включена

Каквито железни дами да го играят, жените обичат мъжа до тях да е уверен. Само по себе си това му придава харизматичен ореол на успеха, което им действа много силно. Ако сте такъв или го играете такъв, ще сте неустоим. Поне до момента, в който нещо се прецака, ореолът изгасне и останете в тъмното на понятието никой-не-е-съвършен. Така че дотогава картите ви трябва вече да са изиграни.

Подаръците са ключът:

Да си дойдем на думата. Всички обичат подаръци, но жените ги обичат два пъти повече. Да й подарите книга, шоколад или каквото там обича, е добра идея. Съдържанието на подаръка ви може лесно да й подскаже докъде ще стигнат намеренията ви. Освен това ще й хареса, че сте си направили труда.

Дума до дума:

Ако сте забавният тип, който я разбира, прави я щастлива и сваля цялото напрежение от нея само с присъствието си, нещата за вас ще се наредят благоприятно. Жените обичат хумора, който е в граници. Жените обичат да научават за другите (тоест, за вас), но в граници. Жените обичат да ги слушат, без граници. Което не е толкова зле, защото, ако наблюдавате и слушате жената, можете да разберете що за човек е тя и междувременно да допълните плана си.