Закуска в леглото

Първата чаша кафе сутринта е най-вкусната, но е още по-добре, ако някой ви я донесе в леглото. Ако е през уикенда и нямате време, ще е чудесно, ако я зарадвате с любимата й закуска, а ако имате повече време и муза, може да й драснете някой ред на листче върху подноса

Обадете й се да й кажете, че я обичате

Наистина го направете. Това е най-добирят съвет в тази класация. Просто й се обадете, но не за битови неща. Просто й звъннете да й кажете как се чувствате с нея и какво изпитвате към нея. Това е достатъчно.

Слушайте я когато ви говори и когато ви разказва за деня си

Вие можете да обясните деня си в 10 минути, но тя може да говори доста по-дълго. И ще се зарадва, ако я слушате, дори да не ви е интересно. Не е нужно и да водите този разговор, тя ще се оправи с това и сама. Не е задължително и да го правите всеки ден, тя ще оцени вниманието ви.

Напишете й любовно писмо

Ясно е, че не всеки е Шекспир. Но това не трябва да ви спира. Тя знае колко ви е трудно да направите подобно нещо, но именно за това ще го оцени. Колкото и да е зле писмото, за нея ще е безценно, защото е от вас за нея.

Празнувайте малките поводи

Празнувайте деня откогато сте заедно, първата седмица или месец, първата ви година заедно и всичко, за което ,може би, си спомняте. Попитайте я какво иска за специалната вечер и когато тя попита каква специална вечер, можете да й изръсите някое от горните неща. Реакцията й би трябвало да е мигновенна, защото сте си направили труда да се сетите.