Ръцете

Жените са известни с тяхната емоционалност и през цялото време издават сигнали за временното (!) си състояние. Например, ако тя през цялото време държи ръцете си близо до тялото, това не е добър знак, защото е защитна позиция. Можете да познаете, че е предразположена, ако ръцете й са в движение-пръстите й играят с кичури от косата, с крайче на дрехата и пр.

Дишането

Това е един от най-сигурните признаци. Когато тялото е превъзбудено, дишането става по-учестено и бързо. Неволните стонове се случват когато въздухът бързо премине през гласовите струни. Ритъмът на сърцето се увеличава и тялото се приготвя, както при оргазъм, защото вътрешните органи изискват повече кислород. Ускореният сърдечен ритъм и учестеното дишане трябва да ви подскажат, че сте на прав път.

Бедрата

Малко позната е тайната на синхронизацията. Дизайнът на телата ни е такъв, че крайниците да се движат последователно и симетрично, с едни и същи движения. Така че, ако движенията й съвпадат с вашите, това е добър знак. Понякога отнема малко време за синхронизацията, но ако тя не се случва или нещо не се получава, или й трябва време да влезе в “крачка”.

Един малък трик за из път

Ето още нещо елементарно и супер логично: когато двама души очевидно се харесват, телата им по естествен начин търсят близост едно с друго. Така че, то е ясно, че ако тя ви се бута в ръцете, значи нямате никакви проблеми. Ако обаче остави цялата инициатива на вас, тогава не е съвсем сигурно какво има да се случва. Все пак, нищо не пречи да пробвате.

Има и един по-малък трик-през лятото жените носят чехлички, сандали и пр., което улеснява едно кратко наблюдение. Ако пръстите на краката й се присвиват, това значи, че може би ще имате късмет. Въпреки че това звучи малко прекалено.