Много често вие и вашият партньор се нуждаете от различно количество секс, и то в различни часове на денонощието. Това обаче не означава, че не можете да имате пълноценен сексуален живот. Сексолозите дават следните съвети за изглаждане на разминаванията между двама души и за събуждане на страстта в една уморена връзка.

1. Направете си план

Бъдете конкретни, а не абстрактни. Спомнете си кое в миналото е разпалвало страстта между вас. На кое място сте били, с какво сте били облечени (или с какво не), какво точно сте правили и т.н. Както знаете, дяволът е в детайлите.

2. Предвиждайте пречките

Много хора пропускат тази стъпка, което е грешка. Но да имаш план какво точно ще правиш, не е достатъчно. Защото при появата на първата преграда между двама ви, планът рухва. Трябва да сте готови за появата на спънки и да не се отчайвате при първата срещната преграда.

3. Нека сексът е част от вашата идентичност

Не е достатъчно просто да правите секс. Бъдете изкусителна, привлекателна жена, която е жадна за игри в спалнята. Ако правите секс просто защото трябва да се прави, няма да имате пълноценен сексуален живот. Постарайте се цялото ви излъчване да подсказва, че обичате секса.