Във всяка връзка има моменти, в които интимните ни отношения страдат. Това не значи, че имате проблем, нито че сте си се наситили и трябва да се разделите. Означава, че докато моментът премине, трябва просто да вземете нещата в свои ръце. Тук ние използваме едно познато мото - "Just Do It", но искаме да ви мотивираме в един друг аспект - в сексуалния. 

#Топли крака
Често чорапките биват обявявани за страстоубиец, но е доказано, че когато краката ни са топли, изпитваме по-голямо удоволствие от секса. 

#Секси атмосфера
Да, често спонтанният секс е по-хубав. Но понякога имаме нужда да си създадем атмосфера, която сама по себе си да насочи ума ни в тази насока. 

#Еротични филми
Много жени имат проблем с това, че мъжете им гледат порно. Ние не виждаме нищо нередно в това, но имаме едно страхотно предложение: насладете се на еротични филми заедно.

#Повече сън за повече оргазми
Скорошни проучвания откриват, че липсата на сън пречи на сексуалната ни възбуда. 

#Не гасете светлините
Видимостта е секси, но и правенето на секс на светло влияе на доверието и комфортът, който чувстваме с партньора си. 

#Знаем какво искаме и го искаме веднага
Когато и да усетите порив на желание - на работното място, вън с приятелки, спонтанно на дивана, докато гледате филм, просто му кажете какво точно искате. Увереността е секси. 

#Поглезете се
С ново бельо. Това определено е подарък и за вас, и за него. 

#Мастурбирайте пред него
Това показва, че познавате тялото си, че сте сигурни в себе си, а начинът, по който ще го подлудите, е несравним. 

#Контрол
Упражнете го. Важно е и двамата партньори да изпитват удоволствие от секса. Дори и мъжете да обичат да бъдат доминантни, повярвайте ни - активните и страстни жени са страшно секси. 

#Бъдете груби
Леката грубост в никакъв случай не е притеснителна, затормозяваща или ненормална. Тя е просто малко по-голяма стъпка от доминантността. 

#Дишайте през устата
За да достигнете до оргазъм, трябва да бъдете максимално отпуснати. Когато се опитваме да се контролираме, да заглушаваме стоновете си, или пък се напрягаме, обикновено инстинктивно стискаме устните си и дишаме през носа. Проучвания показват, че дишането с отворени устни естествено отпуска тялото ни. 

#Звуците са важни
За стиснатите устни причина е именно опитите ни за заглушаване на стоновете. Не го правете. Те са важни, тъй като по този начин показвате емоцията и удоволствието си. 

#Разчитайте на бабите
Ако имате деца, е трудно да се усамотите. Оставяйте по-често децата си при близки роднини, за да можете да се насладите на страстни мигове с любимия си. 

#Секс туризъм
И като говорим за усамотение, няколко дни, в които ще бъдете само двамата и в които ще можете да си отдадете заслужената страст, са идеален начин да подобрите сексуалния си живот. Изберете място, което предразполага по-скоро към почивка, а не към динамика. 

#Пофантазирайте заедно
Не е нужно да разигравате сцени, макар и това също да е добър метод за разнообразяване и малко тръпка. Усамотете се, седнете на дивана, прегърнете се и си разкажете сексуалните фантазии един на друг. Това гарантирано ще възпламени и двама ви. 

#Намалете темпото
Когато правите секс с по-бавно от обичайното темпо, удоволствието и за двамата се засилва. Именно това гарантира зашеметяващ край и за двамата. Опитайте и се убедете. 

#Секс за събуждане
Мъжките нива на тестостерон са най-високи между 01.00 и 08.00 часа. Важното е да хванете момента. И да не го пускате.