1. Дайте му свобода

Мъжете обичат жени, които проявяват разбиране по отношение на тяхната свобода. Дамата, която дава свобода на партньора си и не го притиска с натрапчивото си желание да бъде постоянно до нея, може само да спечели. Мъжът не обича постоянно да го търсят по телефона, да го питат за щяло и нещяло, с кого е бил и къде е бил. Доколкото е широко разбирането ви за лична свобода – щедро я дарете на партньора си. Това заздравява и засилва връзката ви.

2. Никога не пренебрегвайте хигиената!

Колкото и близки да сте с партньора си, колкото и силна да е интимната връзка, която сте изградили, никога не подценявайте фактора хигиена. Бъдете винаги ухаещата, пърхаща от свежест и чистота жена винаги, когато сте заедно. И нещо под сурдинка - аромати на ванилия и жасмин са сред  топ-възбуждащите ухания за мъже.

3. Не мрънкайте постоянно!

Не забравяйте, че хленчещата и вечно недоволна жена, която постоянно мрънка на мъжа си за щяло и не щяло и богу не е драга. Опитайте се да бъдете самоуверена, както и да разчитате единствено на себе си дори и в най-тежките ситуации. Ако той държи на вас, ще ви подкрепя винаги, когато имате нужда от това. Но не го упреквайте за глупости, просто защото не се е сетил да ви звънне по телефона следобед.

4. Не драматизирайте!
Не правете от мухата слон! Не зачеквайте стари рани или пък не създавайте такива. Когато спорите, изслушайте първо отсрещната страна. А после със спокоен тон изкажете и своите лични аргументи. Бъдете мъдра и справедлива. Не оставяйте емоциите или гневът да ви ръководят, когато не сте на едно и също мнение.

5. Поработете върху чувството си за хумор

Ако нямате такова, поработете върху него.  Трябва да знаете, че добре развитото чувство за хумор почти винаги означава интелигентност и тънка чувствителност. Често мъжът обича да се изявява в ролята на артистичен мачо и е обзет от истинско благоговение, когато аплаузите от ваша страна приемат формата на искрен жизнерадостен смях. В същото време самите мъже много обичат да се смеят, и ако вие притежавате същото умение – връзката ви ще се окаже повече от стабилна.