10. Той е огромен

Ако един мъж твърди, че членът му е огромен и използва сравнения от сорта на „като питон”, обективно погледнато, може би размерът му е малко над средния. Ако все не намира реален предмет, с който са го сравни, значи говорим за истински случай на Хитър Петър. В крайна сметка,доста реклами твърдят, че размерът няма значение. Някои жени дори им вярват. Ако попаднете на мъж, който използва тази класическа мъжка лъжа, бъдете сигурни, че ще последва и друга – „Свил се е от студа”.

9. Никога не съм го мерил, защото не ми пука

Никога е доста обширно понятие. Може би мъжете забравят лудите гимназиални години или пък щуротиите вечери по време на студентството. Всъщност тази опашата лъжа често е просто игра на думи. Никога не го е мерил на дебелина, но за дължината със сигурност се е постарал.

8. Просто съм изморен

Когато между хората има чувства, те никога не са твърде изморени за секс. Не прикривайте сексуалната си немощ с умора, а направете нещо по въпроса – почивка, спорт или друго.

7. Това е белег от операция

Много мъже прикриват белезите от извратени секс истории от миналото си с медицински интервенции. Вместо да лъжете, може:
а) да правите секс на тъмно, така че тя да не забележи нищо
б) да й кажете истината и да я впечатлите с искреност.

6. Много жени са му се възхищавали

Мъжете обичат да се хвалят с бройките жени, с които са спали, така както обичат да преувеличават големината на рибата, която са уловили. Оставете тази фраза за времето, в което сте в компания с приятели. Жените няма да се впечатлят от образа на играча, който се опитвате да изградите.

5. Винаги ми става

Сериозно? Това го разкажете на бабата на баба си. Тя може и да ви повярва. Дори на Джордж Клууни му се е случвало да разочарова жена. Никой човек на земята няма перфектната секс репутация. Все пак сексът се прави от двама и съвпадението помежду им е много важно.

4. Никога не е съм го снимал

Секс съобщенията са широко разпространена епидемия в днешни дни. Среднощният чат вече е нещо съвсем нормално. Така че, ако сте си правили горещи снимки и сте флиртували с някоя девойка, значи просто сте нормален човек.

3. Той е естествено гладък и без косми

Момчета, по-добре си признайте, че сте се епилирали специално за жената до себе си, отколкото да лъжете за тази гладкост е натурална. А и жените са толкова добре запознати с всички начини за епилиране, че веднага ще познаят какво точно сте правили.  

2. Никога не го пипам, когато съм на работа

Дали заради стрес, от скука, или заради гореща снимка, видяна в интернет, мъжете имат своето „специално събитие” в тоалетната. Прави го всеки – от куриера на спедиторскта фирма до изпълнителния директор на акционерното дружество. Тези пък, които имат самостоятелен санитарен възел, могат да си спретнат цяла секс програма.  

1. Прониквал е само в една жена

Това, че в цифрата 10 има едно и нула, не значи, че трябва да пропускате значението на нулата. Ако казвате тази фраза с цел да накарате жената да се чувства специална, ще сбъркате. Повечето жени няма да се впечатлят от този факт. И дори ще се получи обратен ефект – липсата на опит ще ги притесни и може дори да не пожелаят да правите секс.