Прегръдки & целувки

Не става непременно въпрос за целувка с език. Обикновена целувка, когато отивате на работа или когато излизате с приятели, или когато се събуждате / преди да заспите ще свърши работа. Това е нещо малко, което да направите за секунди, но така стопляте сърцето на половинката и спомагате за любовта ви. Не се лишавайте от целувка, дори когато сте се скарали, защото една целувка решава повече проблеми от караницата.

Гответе, ако / когато можете

Храната носи сладки спомени от семейството, дома и любовта. Когато влагате любов, това се усеща.

Изчистете си любовното гнездо

Когато сметките са платени и къщата е изчистена, вече няма за какво да се тревожите и можете да правите каквото искате. Това значи, че е крайно време за любов или както го наричате там.

Инвестирайте в дейности, които можете да правите заедно

Ако имате общи интереси, инвестирайте в тях. Ако обичате да гледате телевизия, инвестирайте в добър телевизор, например. Когато имате интереси и условията да ги споделяте, това ще помогне да прекарвате повече време заедно, без да се отегчавате един друг.

Слушайте, говорете, действайте

Има време да слушате и време да говорите. Слушайте се взаимно. Говорете за различията си, обсъжайте недостатъците и преимуществата и взимайте заедно решения. Когато сте във връзка и искате мнението на жената, така изразявате уважение към нея и се стига до компромис. Ако някой винаги се налага, няма как да стане.

Уважавайте семейството й

За един добър човек, с какъвто искате да бъдете, семейството и приятелите са особено важни, затова по-добре се разбирайте и ги уважавайте. Отнасяйте се с тях като с ваши роднини и приятели, и тя ще ви обикне още повече. И със сигурност не се преструвайте. Хората усещат това.

Поставете я като върховен приоритет в живота си

Когато давате повече, взимате повече. Хората се нуждаят от постоянно уверение, че са обичани и че няма да ги оставите. Не става въпроси за жертви в личния ви живот, но малките компромиси си заслужават в името на добрата връзка.

Имайте лично пространство, дайте такова

Хубаво е да прекарвате време заедно, но не е речено, че трябва да е цялото. Отделете време да свършите нещата, които ви интересуват, докато тя си върши нейните.


Не се омаловажавайте един друг

Уважавайте се, както искате другите хора да уважават вас. Не се обиждайте. Бъдете отворени за идеи и изхвърлете негативинте мисли един за друг. Подкрепяйте се и всичко ще бъде наред.