Правете секс с поне 15 човека в живота си

50% от жените приемат за нормално, ако партньорът им е правил секс с 10 жени, а 46% от мъжете дават същия отговор за дамите.Около 11% от анкетираните жени казват, че идеалната цифра варира между 10 и 30 сексуални половинки, като същата цифра искат да чуят 10 на сто от мъжете. Само 3% от участниците биха останали доволни, ако разберат, че партньорът им е имал интимни отношения с повече от 30 души.

така че..

15 май е идеалното число. Явно, ако си спал с по-малко хора, нищо не разбираш, а ако са повече, май разбираш прекалено много. Или разбираш, че ако си стигнал 15, значи можеш да стигнеш и 50. Може би, затова само 3% искат да чуят, че половинката им е е правила секс с повече от 30 души. Някак си не е готино да разбереш, че гаджето е било в повече хора, отколкото познаваш извън Facebook.

Хората, които правят секс поне три пъти седмично, изглеждат от пет до седем години по-млади

А ако правиш секс от пет до седем дни в седмицата ще изглеждаш ли пак на като на 17? Това е нещо, за което не трябва да разбира герой на пластичната операция като Том Круз, защото ако това е вярно, следващият му ангажимент ще е за филмчетата на “Дисни”.

Свободните жени са привлечени повече от заети мъже

Обратното също е вярно, защото винаги е интересно да се разбереш каква програма получава гаджето на мацката. Ако пробваш, ще видиш, че програмата може да е добра, може и да е зле. Ако е зле, можеш да я върнеш за рекламация при гаджето й. Ако е добра, се моли и ти да си също толкова добра оферта, иначе пак ще стигнеш до извода, че хубави ябълки ги ядат свинете. И пак ще обвиняваш алкохола,че си такава хубава ябълка.

Стриптийзьорките печелят повече пари по време на овулация, защото тялото им отделя повече феромони

Тая химия не е много понятна, обаче предвид, че все пак сме животни, в това май има смисъл. В природата, когато женските са в овулация, мъжките веднага се появяват от шубрака. В модерното ни, урбанизирано общество обаче се случва така, че стриптийзьорките просто печелят повече пари от това. Което е добре за тях, но не е добре за силния пол, защото инстинктите на мъжете им казват, че трябва да се възползват от овулацията. Обаче единственото, което могат да направят е да платят на стриптизьорката. Защото, ако слушат инстинктите си, ще ги изхвърлят от клуба.

Оргазмът може да излекува страхът от публична изява

Шотландско проучване доказа, че хората по-лесно изнасят публични речи, ако няколко часа преди това са правили секс. Много ясно, че е така. Каквото и да наговориш, както и да се представиш, поне знаеш, че си правил секс. При това пред група от хора, в която голяма част от индивидите правят секс само по тиймбилдинги. А сега си представи каква реч можеш да изнесеш, ако правиш секс по време на речта! Стриптийзьорката ще ти върен парите за тази реч...

Мъжете са готови да рискуват повече, когато знаят, че някоя жена ги харесва

Това е едно от добрите неща на това да си мъж. Идеята на това, че РИСКУВАШ да се сваляш с някой, който те харесва, сама по себе си е абсурдна. В това няма никакъв риск. Риск е, ако се разходиш с американското знаме на главата из ивицата Газа. Добре, че драмата с “рискове” от този род я бълват само от женските сериали. Проблемът е, че от женските сериали влиза директно в женските глави.

Сексът веднъж седмично подсилва имунитета с 30%

Тази информация трябва да отиде директно в ООН. Те имат здрави програми за подпомагане на бедстващите навсякъде по света. Изпращат лекари, консумативи, отделно разни фондации събират пари. А всичко, което трябва да направя, е да кажат на бедстващите да правят секс, за да си увеличат имунитета с 30%, при това напълно безплатно. Ако тази статистика е вярна, това значи, че ако бедстващите правят секс седем дни в седмицата, имунитета им ще удари в небето.


Австрийците правят най-много орална любов

Ужасно любопитно е как точно се правят точно такива статистики. Ужасно любопитно е дали въобще се правят или някой някъде е налетял на някоя много пияна австрийка, която решила, че е готино, че не припадаш след петата бира. Че даже и за орална любов ставаш.

Двойките, които почистват заедно къщата, имат по-хубав сексуален живот

Това го е измислила някоя жена. По-точно майка й го е казала.

Около 36% от хората посещават Facebook след секс

Тук има два по-важни въпроса. Въпрос едно: какъв е процентът на хората, които посещават Facebook заради секс? Въпрос две: А какъв е процентът на хората, които ПиШаТ ВъВ FaCeBoOk ТаКа, ДоКаТо ПрАвЯт СеКс?