Ако "Лечителят медиум" ви е била полезна, то тази книга ще допълни смайващите разкрития и ще ви предостави революционно нова информация за лечебните свойства на над 50 храни. Очаквайте новата книга "Лечителят медиум: Най-полезните храни" на Антъни Уилям на 11 септември от издателство "Хермес".

Световноизвестният лечител медиум – Антъни Уилям, е посветил живота си на това да помага на хората да се излекуват от хронични и нелечими за съвременната медицина заболявания. Той споделя информацията, която получава от висш дух, с милиони читатели по света и ги напътства как да се предпазят от съвременната епидемия от необясними болести.

След като в първата си книга направи революционни разкрития за същността на разпространени болестни състояния като автоимунните заболявания, депресията и рака, сега Антъни Уилям ни посочва средствата да се преборим с тях. Той ни запознава с най-големите заплахи за здравето ни и ни разкрива четирите групи храни, с които да се излекуваме и предпазим. 

Тук ще намерите подробни описания на непознатите лечебни свойства на над 50 храни: плодове, зеленчуци, билки и подправки и диворастящи храни. Освен болестните състояния и симптомите, при които помагат, ще научите и ползите от тях в емоционален и духовен план. Благодарение на ценната информация в тази книга ще можете да се погрижите за своето здраве и това на близките ви хора и отново да се радвате на пълноценен живот.

Снимка: Хермес

Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. Книгите му получават изключителни отзиви от Наоми Кембъл, Гуинет Полтроу, а негови клиенти са още много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

Вече 25 години Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с висш дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от "нелечими" болести и отново да живеят пълноценно.

Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина. Сред хилядите признателни клиенти на Антъни са и множество филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

Вижте част от уроците за здраве от Антъни Уилям и "Лечителят медиум: Най-полезните храни".

Снимка: Хермес

Защо трябва да започнем да се храним по нов начин?

Свикнали сме да живеем, следвайки правила и закони, защото в основата им е безопасността. Ние разбираме, че без нея сме изгубени. Днешната информация за храненето – за причините за плашещи болести като сърдечносъдови заболявания, рак, диабет, болест на Алцхаймер, автоимунни заболявания и други, и как да се справим с тях – влиза в общоприети рамки. Рамките ни дават усещане за сигурност, създават впечатлението, че всичко е под контрол. Това усещане обаче е измамно. Ето защо трябва да мислим извън рамките. За да предпазим здравето си, е нужно да излезем от границите на това, което приемаме за неоспоримо. Истинската защита ще ви дадат храните, представени в тази книга.

Как може храната да бъде лекарство?

- Антиоксидантите забавят стареенето.

- Биодостъпната глюкоза и фруктоза ни помагат да се справим със стреса и забързаното ежедневие.

- Минералните соли поддържат работата на сърцето, невротрансмитерите и бъбреците, предпазват от тежки състояния на обезводняване, отоци и бъбречни заболявания.

7 факта, които може би не знаете за лечебните свойства на храната:

1. Авокадото е изключително полезно и за мозъка.

2. Карфиолът и другите представители на семейство Кръстоцветни подпомагат функциите на щитовидната жлеза.

3. Мангото и бананите помагат при безсъние.

4. Картофите са полезни срещу появата на херпеси.

5. Ябълките имат много мощни противовъзпалителни свойства, като най-полезни са плодовете с най-наситен червен цвят.

6. Кайсиите стабилизират нивата на енергията, стимулират производството на червени кръвни клетки, укрепват сърцето и подхранват мозъка.

7. Диворастящите храни ни помагат да се справим със стреса.

Още интересни факти и полезни уроци за здраве и пълноценен живот ще откриете в "Лечителят медиум: Най-полезните храни".