Утре e дума, която често даваме като срок за плановете си. Повтаряме го често, докато не осъзнаем, че утре е най-голямата ни пречка пред осъществяването на идеите. Споделяме тази история, за да покажем на всички вас, че често единствените, които пречат да бъдем най-красивите, най-здравите, най-богатите, сме ние самите.

Кейси Гемъл е майка на три деца, която променя живота си коренно, след като поглежда една-единствена снимка.

Историята й всъщност започва преди години с първата й бременност. Тя не е съвсем наясно колко килограма е качила тогава. Но може би и не е нужно.

В началото знаела, че е просто пълна. Но в съзнанието й проблемът не бил чак толкова голям. Рожденият ден на сина й обаче я кара сериозно да се замисли. Партито е посветено на супер героите, а Кейси не може да намери костюм, в който да се побере. Това, което все пак успява да е открие, е с размер 5XL. Когато след това разглежда снимките, не може да се познае.

С години всички в семейството й ядат каквото си искат. Не следват режими, хапват когато и по колкото желает, без ограничения. Кейси дояжда и това, което децата не искат, за да не изхвърля храна.

Първо решава да каже „Довиждане” на джънкфуда и сладките напитки.
Втора стъпка – сваля си приложение за бягане. В началото успява да издържи едва 30 секунди, преди да се строполи от умора, но упорства.
Трето – замества основните ястия със салата.
Четвърто – съставя си план и го следва – бягане всеки ден, ядене само на салати и чисто месо само на вечеря.
Пето – отбелязва малките победи.

Скоро успява да влезе в много по-малък костюм, подобен на този, който облича за партито.