За много дами, които скоро са родили е съвсем непонятно как можеш да свалиш коремчето и килограмите, качени по време на бременността за по-малко от 2 месеца. Много биха се учудили, други биха завидели, но всички искат да знаят как става магията?

Неузнаваемата принцеса Кейт>>

Всъщност дукесата на Кеймбридж не е приемала магически хапчета, не е била и на драстична диета. Една от тайните се крие в следенето на това с какво се храни по време на бременността, което пък рефлектира пряко върху това да не качи килограми. Точните килограми, които е качила Кейт през деветте месеца с бебок в корема са 13 – истинско доказателство, че принцесата наистина се е грижела за тялото си. Надяваме се здравословно.

Принцеса Кейт преди да забременее (снимката вляво) и след раждането (снимката вдясно)


Разбира се, добрата и здравословна храна се комбинира с правилния вид движение, за да се постигне правилния ефект. Бягането и фитнес залата са били най-добрите приятели на мама Катрин по време на бременността. Другите спортове, които запазили формите на принцесата почти перфектни, са плуването и пилатеса.

Тук Катрин се появи на първото светско събитие, само два месеца след раждането.

Кейт и Уилям представиха малкия принц на света>>

След раждането, разбира се, Кейт трябвало да изчака няколко седмици преди да започне да се натоварва. През това време обаче спортистът в нея изобщо не е спал. Дългите разходки с малкия Джордж в двора на родителите й и йогата са истинската й тайна за успех. Кърменето също помогнало за нормализиране на теглото.
Ами, това е, както казахме няма магически хапчета, всичко е въпрос на воля, добра храна и движение!