Основното правило на добрата и стегната фигура е никога да не пропускаш закуската. Очевидно и риалити звездата Ким Кардашиян го спазва. А защото тя е и изключително активна в Инстаграм, феновете й могат да видят с какво закусва 34-годишната госпожа Уест и с какво се събужда рано сутрин в 5:00 ч., когато й предстои напрегнат работен ден.


От снимката се вижда, че основната част от закуската й се състои от протеиново блокче с вкус на кокос, което съдържа 250 г калории. В добавка към него е и енергийна напитка, на която Ким е рекламно лице.


Основна място от предметите й за събуждане обаче заема последният брой на американския Cosmopolitan, на чиято корица е една от по-малките й сестри Кайли Дженър.

Сред другите важни вещи сутрин за Ким е розовата вода и опаковка овлажняващ крем за лице La Mer. Докато розовата вода стува едва 10 долара, то кремът за лице на риалити звездата може да бъде закупен за 295 долара.


Последните най-важни вещи за съпругата на Кание Уест са два мобилни телефона – един с тъчскийн и един с QWERTY клавиатура, както и чифт слънчеви очила.

Дали сутрешните ритуали на госпожа Уест се различават от вашите? Може би по това, че не ставате в 5 сутринта, или... ?