Вероника Нуун е майка и блогър, който пише в ronisweigh.com, където споделя своите възгледи и съвети за здравословен начин на живот. За 12 месеца тя успява да отслабне с цели 30 килограма. Нейният стоицизъм и борбеност обаче са използвани от сайт, който обещава на своите потребители да отслабнат със същите килограми, но не за 1 година, а само за 30 дни. Когато Вероника научава, че снимките й от преди и след са използвани от сайта, без нейно разрешение, решава да сподели историята си в блога. Ето я преведена от английски с някои съкращения:

Вероника в началото...

Да, това съм аз.
И не, снимките не са обработени.
Аз наистина отслабнах с 30 кг.
Просто отне много повече от 30 дни, за да го постигна!
По-точно около година.

... Разберете, че всички искаме бързо отслабване.
Магическо хапче.
Е, съжалявам, че ще го кажа, но то не съществува.

... Фактът, че сега знам, че те (бел. ред. сайтовете, които предлагат хапчета за бързо отслабване) просто лъжат и крадат снимки, за да продават продуктите си, ме докара до ръба.
Бясна съм!
Наистина ли искате да знаете как отслабнах?
Ядях по-малко.

... Спрете да наказвате себе си и да давате на тези идиоти парите си.

Снимки: ronisweigh.com/

Това е колажът, който сайтът е използвал, за да подмамва нови клиенти, които искат да отслабнат за кратък период от време - в случая 30 дни. А тук можете да проследите преобразяването на Вероника в снимки и по седмици. В нашата галерия горе сме подредили снимките от най-старата към най-скоро направената.

Вероника след отслабването е почти неузнаваема

Споделете и вие вашата гледна точка – използвали ли сте продукти за отслабване, какви и дали успяхте да свалите тегло, благодарение на тях?