Вижте първата част тук.

Относно диетите:

По 1800 калории на ден
Като изпълнител на сцената, Кристина има нужда от много енергия, за да издържат и тя, и великолепният й глас по време на артистичните й изяви. За тази цел, тя поддържа диета 6 дни в седмицата, която включва само протеини, зеленчуци и пълнозърнести храни. Храните разделя на 5 хапвания – 3 основни и 2 по-леки. Певицата казва, че идеалният вариант на здравословната диета е с прием от 1800 калории на ден.

Никога не се лишавай
Поп иконата споделя, че според нея да се пазиш от нещата, които обичаш да похапваш, разстройва работата на метаболизма. Кристина обича бързите храни - пържени картофки с чили сос, пилешки крилца, начос и бисквитки. Тя е решила да си хапва от любимите си неща преди да излезе на сцената, където пеейки и танцувайки обикновено гори между 2000 и 4000 калории. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бъди доволен
Една от основните й идеологии е, че тя не иска да се променя. Певицата знае каква е нормалната визия на тялото й, и когато забележи промяна, я елиминира навреме. Носителката на 4 награди Грами смята, че да си слаб е добре за кльощавите момичета, които са си такива по рождение, но случаят не е същият за останалите, които искат да приличат на тях.

Елиминирай белите храни
Разбрахме, че Кристина има здравословен хранителен режим, тренира много редовно и има позитивно отношение към всичко това, но все пак всичко си има цена - трябва да пожертваш нещо. Тайната й е, че не яде никакви бели храни, а именно – ориз, брашно и захар. 

Докато била бременна си спомня, че кърменето й помогнало да гори повече калории. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos