Коледният дух вече витае наоколо. Украсите на елхите, гирляндите и блещукащите навсякъде светлини правят студа навън по-поносим и ни дават надежда да вярваме, че с Коледа ще дойдат и по-добрите дни. Градовете в цял свят вече греят с празнични декорации. 

За втора поредна година от Ladyzone.bg ще се радваме да споделите с нас магията на наближаващите празници.

Приканваме ви да ни изпратите една снимка на празничната украса в своя дом или от своето населено място на имейл адрес koleda@btv.bg от 10 до 19 декември. Ще съберем снимките ви в специална галерия, която ще публикуваме в празничната ни тема „Рецепта за Коледа“.

От 20 до 23 декември всеки ще може да гласува за снимката с коледна украса, която му е харесала най-много. Гласуването ще приключи на ден преди Бъдни вечер. Петте снимки, събрали най-много гласове, ще бъдат обявени за победители и освен в сайта, ще бъдат показани в Централната емисия новини на bTV на 25 декември, Коледа.

Всеки от петимата победители ще спечели и едногодишен абонамент за voyo – онлайн видео портал с любими филми и сериали, които могат да се гледат навсякъде и по всяко време. 

Участниците, класирани от 6-то до 15-то място по брой гласове за снимката си, получават награда „Алманах – По следите на България“ от "Фермата".

Да покажем, че красотата и светлината на Рождество! Изпращайте снимките си до 19 декември включително на koleda@btv.bg. Успех!

Запознайте се с пълните условия тук >>