Както в модата, така и в обзавеждането и интериора, розите се завръщат, за да оживят дрехите и дома ни. Мотиви на уханното цвете могат да красят почти всичко у дома. За дамите, които си падат по винтидж стила това, със сигурност, не е нищо ново. Ето как можете да претворите дома във флорарен оазис.

Завесите


Най-лесният и бърз начин да претворите и промените интериора, е като купите нови завеси. Изключително стилно винтидж намигване ще направят те, ако ги окачите в кухнята. В добавка към тях може да сложите и покривка на трапезарната маса със същия мотив.

Лампата

В спалнята трябва да сте по-внимателни с преустройването. Тапетите на рози могат да утежнят обстановката, а знаем, че стаята трябва да предразполага към сън и отмора. Затова може да сложите малки аксесоари, като например лампа с мотив на рози.

Възглавници и завивки

Като допълнение към спалнята може да приложите трика с ново спално бельо. Той винаги работи и е сравнително евтин. Ако не ви допадне, лесно можете да смените обстановката.

Тапети


С тапетите на цветя трябва да се внимава. Тъй като мотивът е насищащ окото и е възможно да изморява зрението, не е препоръчително да се поставя в спалнята.

Но пък кухнята или гостната ще се радват на флорално присъствие. Освен това е доказано, че червеният цвят стимулира апетита.

Съдове

Тук няма нужда да се замисляте – подреден комплект на сексцията в гостната или в хола – просто няма как да сбъркате. Чашите за кафе, чиниите и вазата ще придадат шик и ще раздвижат всяко скучно пространство.


Свежи рози
Към всичко това, а дори и без него, винаги имайте у дома свежи цветя. Те са най-естественият начин да освежите дома и да внесете настроение навсякъде.