Илиана Раева не пропусна да поздрави по очарователен начин внучката си Асияна за четвъртия й рожден ден.

"Днес нашата Прекрасница Асияна навършва 4 години! Тя е вълшебство! Да ни е жива, здрава и много щастлива! Да расте умна, добра и смела!", написа Илиана Раева в Инстаграм профила си, където сподели снимка на внучката си.

"Животът и да е пъстра приказка с безброй добри герои! Да е радост и гордост на ма, тати, ка, бабите и дядовците! Обичаме те, Слънце наше!", написа още Раева към кадъра в социалната мрежа, на който русата коса на малката Асиана грее като злато на слънчевата светлина.

"Баба е титла и се гордея с това" - сподели преди председателката на Българската федерация по художествена гимнастика в "Шоуто на Николаос Цитиридис" пo bTV.

Третата внучка на Илияна Раева - малката Асияна, е дъщеря на Виолета Сиракова. Тя се роди в началото на май 2020 г. 

През юни семейството спази традицията да организира т.нар. ритуал погача. С приказна украса, питка, сладкиши и събиране само на жени, над главата на малкото момиченце е била разчупена питка, върху голяма разгърната кърпа. 

Тогава Илиана Раева написа към снимките, които сподели в социалните мрежи:

"Погача на Асияна, моята трета, най-малка внучка!

Да е здрава, добра, смела, умна, красива, щастлива...

Да е изпълнена с любов и вяра!

Да е радост и гордост на мама SN Violeta и тати Georgi Korudjiev, на дядо Асен, на когото е кръстена, на баба Жени, дядо Наско и баба Ани! Да е щастие и сродна душа за кака си Илиана!

Да е благословена и Бог да я закриля!

Да бъде!"