Виолета е на пръв поглед обикновено момиче като всички останали. Завръща се в родния Буенос Айрес след няколко години, прекарани в Европа, за да открие нови приятели, истинска любов и един изненадващ факт – че притежава истински талант и страст за пеене. Приключенията й са разказни в популярния сериал, който носи нейното име – „Виолета”.

Сериалът е хит в Южна Америка и Европа. Спечели и много български почитатели, а от понеделник, 21 октомври, стартира с втори сезон по Дисни ченъл. „Егмонт България” зарадва феновете у нас със специално списание, посветено на „Виолета”. Изданието вече може да се открие по вестникарските павилиони в цялата страна на цена от 2,90 лв. Нека да надникнем из съдържанието му...

На първо място, разлистят ли официалното списание „Виолета”, читателите ще се запознаят подробно с героите от телевизионната поредица и с любопитни факти за тях. Ще прочетат ексклузивно интервю с Мартина Щосел, която изпълнява ролята на Виолета, и ще се разходят заедно с нея из Буенос Айрес. Ще научат всичко за нейния стил и за този на Людмила и ще надникнат зад кулисите на сериала. Списанието съдържа още забавни тестове и супер плакат.
А сега – запознайте се с Виолета и нейните приятели:

Виолета (Мартина Щосел)
Слънчева, решителна, с невероятен глас, наследен от майка й, която напуска този свят, когато Виолета е съвсем малка.