В навечерието на коледните празници младо семейство получи най-хубавия подарък – роди им се втора двойка близнаци. С появата им на бял свят децата в дома на Ралица и Николай стават шест.

Близнаците Калоян и Калина проплакват преди броени дни в столичната болница "Света София”. Бременността е изненада както за Ралица, така и за съпруга ѝ Николай.

„Отидох на доктор. Видя се, че има два плодни сака и се виждаше и нещо трето, което беше една точка. И тогава си казах: "Господи, поне нека да не е трето“. Бях с доста смесени чувства, тъй като шест деца, като се замислите, много трудно се гледат. По всякакви причини и ми дойде малко повече емоцията. Мислихме, плакахме. Беше много трудно да се вземе решение какво се случва оттук нататък“, разказа Ралица Авджиева пред bTV.

Ралица и Николай се срещат преди 14 години. Любовта бързо ги събира, а с нея на бял свят се появяват и най-големият им син Мартин, 5-годишната Яница и близначките Никол и Ралица.

„Доста е шумно у нас, понякога цари хаос отвсякъде, но с повече внимание, говорене и любов ги усмиряваме“, казва Ралица.

Вижте повече по темата в btvnovinite.bg