Понякога всичко, от което се нуждаеш, е една единствена прегръдка - това сякаш ни казват двете мили нежни създания от видеото, в чието чудно очарование ви предлагаме да се потопите. Тези новородени близначета – момиченце и момченце –  са истински щастливи, когато са в ръцете на Соня Рошел. Френската медицинска сестра ни демонстрира удивителна baby spa техника за къпане на новородени, която тя самата измислила след години работа в Clinique de la Muette в Париж.

Уникално видео на първото къпане на бебе >>

Рошел с невероятна прецизност и нежност потапя и люлее новородените близначета в топлата вода и придържа телцата им в непрекъснат контакт и близост, като успява да им вдъхне чувство за максимален комфорт и спокойствие. Магията се състои в това, при къпането на бебетата, да се създадат условия, максимално близки до тези в майчината утроба и така банята за новородените да се превърне в едно приятно релаксиращо удоволствие.

Забележителното филмче ни демонстрира и една удивителна и вълнуваща взаимност между двете току-що родени близначета, които, сгушени едно в друго, сякаш чувстват и общуват с водата като с живо същество.

Време за къпане: Една майка споделя >>

Възпроизвеждането обаче на този уникален метод за къпане на новородени от родители и неопитни лица в домашни условия е опасно, предупреждава Соня Рошел. Успешните манипулации на медицинската сестра са плод на дългогодишна практика и задълбочени медицински познания, подчертава тя.

Вижте тези мили създания и им се насладете от сърце... Защото те ни казват толкова много... само с една прегръдка...