Братът на Шарън Стоун – Патрик, почина внезапно на 57-годишна възраст от сърдечен проблем.

Трагедията в семейството е голяма, защото през август 2021 г. синът на Патрик почина едва на 11-месечна възраст, след като органите му внезапно спряха да работят.

„Сърцето ми ще изскочи от гърдите. Патрик ще бъде с нашия сладък Ривър. Не знам какво да кажа, той беше моят свят“ – споделила е съпругата на Патрик пред свои приятели.

Снимка: instagram.com/sharonstone/

Самата Шарън Стоун има три осиновени деца – синове на 16, 17 и 22 години. Актрисата няма биологични деца, защото след няколко спонтанни аборта е открила, че има автоимунно заболяване, което ѝ пречи да износи дете в утробата си.

"Ние като жени нямаме трибуна, за да обсъждаме дълбочината на тази загуба. Загубих девет деца вследствие на спонтанен аборт. Това не е нещо незначително – нито физически, нито емоционално, но ние сме карани да се чувстваме така, сякаш това е нещо, което трябва тайно да понесем сами с някакво чувство за провал. Вместо да получим така необходимото състрадание, съпричастност и изцеление, от които така се нуждаем", сподели Стоун през юни 2022 г.