За периода между 16 април и 6 май всеки нов участник в програмата ще получи 400 вместо 200 бонус точки при регистрация, а всяка седмица регистрираните за карта ще имат възможността да спечелят топ продукт от ИКЕА чрез томбола.

Новите участници в програмата ще се състезават за регулиращ се стол ÄPPLARÖ с възглавница HÅLLÖ, двуместен диван KNOPPARP или кресло POÄNG, като от тях се изисква единствено да се регистрират за картата IKEA Family. Всяка седмица късметлиите ще стават ясни на интернет страницата на IKEA Family ikea.bg/family.

Какво е IKEA Family?

IKEA Family е програма за всички, които споделят любовта към дома.Тя е билет за един свят пълен с предимства – източник на идеи, вдъхновение и... подаръци!

Като част от семейството на ИКЕА може да трупате точки за всяка покупка в магазина, които да обменяте за атрактивни подаръци от каталога на IKEA Family (http://www.ikea.bg/family/index.php?p=products). Може да се възползвате от специални предложения и ексклузивни оферти, от удължен период за замяна и връщане и да бъдете информирани предварително за предстоящи разпродажби в магазин ИКЕА чрез актуален електронен бюлетин.

Желаещите да се регистрират могат да го направят както онлайн на www.IKEA.bg/family, така и в магазина на ИКЕА.