Всички знаем за силната връзка между близнаците, но тези три сестри от Калифорния са преминали на следващото ниво – Джина, Нина и Виктория забременяват почти едновременно и очакват своите бебета между юли и ноември тази година.

За Нина това ще е първо дете, за Виктория – второ, а за Джина – трето!

„Забременях последна от трите и когато на Великден съобщих новината, сестрите ми започнаха да плачат. Бяхме на седмото небе от щастие, а майка ми каза „Не мога да повярвам, наистина ли?“ – споделя 35-годишната Джина пред списание „Пийпъл“.

Преди няколко години Джина преживява спонтанен аборт и със съпруга й прекратяват опитите за трето дете. Така че новината за бременността й наистина е вдъхновяваща и показателна за силната връзка на всякакво ниво между близнаците.

Снимка: Tina Rawlings

Първа забременява Виктория, като семейството научава радостната вест в края на ноември. Месец по-късно, около Коледа, Нина съобщава, че също е бременна. За нея това ще е първо дете, като със съпруга си очакват тази вест повече от година.

Двете бременни сестри започват да окуражават Джина да не се отказва от желанието си за трето дете.

„Третата ми бременност е огромна благословия. В началото бях много нервна и не смеех да кажа на никого. След като всички пренатални тестове минаха успешно, вече се отпуснах и зарадвах“ – разказва Джина пред „Пийпъл“.

Очаква се Виктория да роди след броени дни, сестра й Нина – на 28 август, а Джина – на 25 ноември.

Трите сестри като деца
Снимка: Tina Rawlings

„Очаквам с нетърпение трите да излизаме на разходки заедно с количките. Свикнали сме да споделяме всичко, а сега и това – направо е сюрреалистично“ – споделя емоциите си Джина.

През април писахме за друг подобен случай в САЩ. Четири сестри (този път без да са близначки) също забременяват почти едновременно. Вижте повече тук: