Актьорът Келън Луц и съпругата му Британи Гонзалес са в очакване на бебе. Те обявиха бременността с видеоклип в Instagram. След като чете свои любими откъси от книгата Everyday In His Presence На Чарлз Станли и обсъдиха колко е важно хората да се изслушват, Британи показа наедрялото си коремче.

"Да, пак сме бременни!", каза развълнувано бъдещият баща и звезда от "Здрач" и целуна корема на половинката си. "Това е истинският живот", изтъкна Лъц.

Двойката си беше взела малко почивка от социалните мрежи.

Британи загуби бебето в шестия месец от бременността. Това се случи в началото на годината. Двойката очакваше дъщеричка. Тогава тя написа сърцераздирателно съобщение

„Момиченце, за мен беше чест и удоволствие да бъда твоя майка през последните 6 месеца. Дадох всичко от себе си и беше абсолютна радост да виждам малкото ти лице на екрана и да усещам леките ти ритници. Не знам защо се случи така, но част от мен намери толкова много мир, познавайки те. Сега си в обятията на Исус и един ден ще се срещнем истински. Когато те видя на небето. Майка ти те обича много."   

"Беше ни трудно и все още е така. Но искаме да споделим нашето пътуване", казаха двамата в клипа. 

Келън Лъц нарече жена си "жената чудо", заарди трудностите, през които премина заради неуспешната бременност.