Сантра, която роди на 1 март, публикува за първи път снимка на дъщеричката си.

„Честит 8-ми март! Тази година искам да кажа само едно “благодаря”. За пътя, трудностите, емоциите и радостта. За теб любов и за Елиза“ – написа певицата в Инстаграм.

Преди седмица тя съобщи за раждането със загадъчно видео, върху което е изписана датата 01.03.22 и е поставена иконка с мъж, жена и момиченце между тях.

„Бременността ми е доста обемна и тежка като килограми, но иначе всичко върви добре. По-спокойна съм сега, по-емоционална и по-щастлива. Готовността за дете дойде, след като се запознах с Кристиян. Майчинството не ми е било самоцел“ – сподели Сантра през януари в студиото на „Търси се“.

„Запознахме се на едно събитие. Беше сухо запознанство, но след това започнахме да си говорим по телефона, по цели нощи. Впечатли ме умът й, мъдростта й. Тя е темпераментна, избухлива е на моменти, но е много добра. Винаги е готова да помогне. Имам забележки само за ревността й. И двамата сме със силни характери, карали сме се, разделяли сме се… Благодарен съм, че я има в живота ми. Придаде му смисъл“ – сподели Кристиян в същото предаване.