Още съвсем малка Сантра започва да пее. На 16 се появява в пълния си блясък на българската музикална сцена и остава там. Песента "Без теб" се превръща в нейна емблема, следват дуети с най-големите звезди в българската поп и рап музика. Сега Сантра очаква с вълнение и майчински трепет да прегърне първото си дете. До нея от 3 години е и любимият ѝ мъж, който е извън музиката, но ѝ дава цялата си любов и нежност.

„Бременността ми е доста обемна и тежка като килограми, но иначе всичко върви добре. По-спокойна съм сега, по-емоционална и по-щастлива. Готовността за дете дойде, след като се запознах с Кристиян. Майчинството не ми е било самоцел“ – сподели Сантра в студиото на „Търси се“.

Снимка: bTV Media Group

В предварително записано видео певицата Мария Илиева разказа за запознанството си с нея.

„Бях много впечатлена от това дете, от нейната самодисциплина. Сантра е много умна, задълбочена, аналитична, различна… Поканих я да бъде кръстница на сина ми Александър, защото ми се иска да вземе от нея тази дисциплинираност, отговорност, изпипването на детайлите… Сантра е силна вътрешно и решава проблемите със замах. Емоционалната й интелигентност е много висока. Влюбена е и се радвам да наблюдвам това отблизо“ – коментира Мария Илиева и отправи предизвикателство към Сантра да изпее в студиото детска песничка.

Снимка: bTV Media Group

За приятелството си с певицата разказа и Александра Петканова.

„Свърза ни един неин сън. Сънувала е, че трябва да направим заедно предаване и се свърза с мен… Помагала ми е, мога да разчитам на нея. Дълбок характер е, няма други проблеми освен ревността… Радвам се, че е бременна, защото тя имаше перипетии по пътя към тази цел“ – сподели Алекс.

Снимка: bTV Media Group

Сантра допълни, че се привързва към хората, които харесва и усеща. Тя е сънувала и запознанството си с Кристиян.

„Да, определено съм ревнива. Във всеки един аспект. Това е излишно чувство, което трудно се менижира, и ми е недостатък“ – съсгласи се певицата.

В предаването видяхме и Кристиян, който даде първото си тв интервю.

Снимка: bTV Media Group

„Запознахме се на едно събитие. Беше сухо запознанство, но след това започнахме да си говорим по телефона, по цели нощи. Впечатли ме умът й, мъдростта й. Тя е темпераментна, избухлива е на моменти, но е много добра. Винаги е готова да помогне. Имам забележки само за ревността й. И двамата сме със силни характери, карали сме се, разделяли сме се… Благодарен съм, че я има в живота ми. Придаде му смисъл“ – сподели Кристиян.

Сантра коментира, че и двамата са израснали.

„Станах по-смирена, за мен мъжът никога не е бил авторитет. Било ми е трудно да се обвържа задълбочено с някого, но сега съм по-женствена и по-спокойна. С Кристиян минахме минахме през много неща. Борихме се за нашата връзка. Имахме трудни моменти, които ни разтърсиха, но станахме по-силни“ – призна певицата.

В останалата част от предаването можете да чуете думите на нейната майка Весела, както и на приятелката й Марчела Маркова.