В края на миналата година Мисис България 2017 Анна Стефанова-Кръчмарова стана майка на момиченце. Малката принцеса се казва Йоана и днес има имен ден. Вчера, на Йордановден, пък имен ден е празнувал таткото Йордан.

Снимка: Госпожа Череша

Анна, която има още двама сина от предишна връзка, сподели с нас, че отбелязват поводите в тесен семеен кръг заради вирусите, но и заради това, че дъщеричката им няма още 40 дни.

Щастливото семейство е успяло обаче да си направи прекрасен подарък - красива фотосесия. За съжаление в деня на снимките по-големият й син Александър е имал тест в училище и на фотосите са само по-малкият Симеон и бебето Йоана.

Снимка: Госпожа Череша

Участничката от MasterChef България е избрала за фотограф Госпожа Череша, която зрителите на bTV познават от предаването "Бригада Нов дом".

"С Г-жа Череша се познаваме от над 10 години тя каза - като се роди, ми се обаждаш да запазим час веднага. Това се случи 10 дена след раждането, понеже новородените се снимат до 14-ия ден", разказа ни Анна, като поясни, че след втората седмица от раждането снимките с новородено стават по-сложни.

Снимка: Госпожа ЧерешаВсички дрешки за фотосесията са осигурени от г-жа Череша. Всичко е продължило над два часа, но Йоана е била много спокойна - "изобщо не й се чу гласа", каза майка й.