Запознайте се с НЕбукети, които ви дават възможност да изненадате някого по нетрадиционен начин с красиви композиции от плодове, зеленчуци, цветя и подправки. Вкусно и практично - какво по-хубаво от това! Най-хубавото е, че са отворени за още предложения и имат амбицията да сбъднат вашите идеи, колкото и да са щури. 


Ето какво ни разказа Екатерина, която е част от сръчния екип на НЕбукети.

Как дойде идеята за НЕБукети?

Идеята за НЕбукетите дойде, след като видях някои снимки в интернет и ми се прииска да си направя подобна красота!

Колко време преди да бъде поднесен, трябва да се направи поръчка за небукета?


Времето за изработка варира в зависимост от големината, сложността и използваните материали. Може да достигне до три часа, ако букетът е голям. Заявката трябва да бъде подадена заявката до 2 дни предварително.


Колко трайни са вашите изкушения?

Нашите НЕбукети могат да издържат до около седмица, възможно е и повече, но всичко зависи от вида на използваните съставки.

На страничката ви видях, че имате коментари и от чужденци. От кои други страни получавате поръчки?

Имаме поръчки от Германия, Франция и Русия. За да улесним комуникацията с чуждестранните ни клиенти, можем да приемаме заявки на английски, руски и испански.

Кой е най-странният НЕбукет, който сте изработвали?

Най-нестандартният продукт беше чесънът, защото първоначално не знаехме каква ще бъде реакцията на клиентите. В крайна сметка се прие много добре и този НЕбукет стана един от най-популярните.

А кой за вас е най-вкусният?

Според мен най-вкусният НЕбукет е този, който е направен от най-любимите плодове, зеленчуци и цветя на получателя му. Затова се стараем да персонализиране букетите, тогава ефектът е максимален!

Как създавате ароматите на НЕбукетите?

Всеки един НЕбукет ухае много вкусно, защото всички плодове, зеленчуци и билки, които използваме са много ароматни. Например, ако на пръв поглед ви изглежда, че букетът от чесън няма да ухае особено приятно, то не е точно така - в компанията на лавандула, мащерка и боровинки, в крайна сметка се получава учудващо балансиран аромат.

Поръчките се осъществяват на фейсбук страничката или по телефона. След като бъде готов букетът може да се вземе от място или да бъде доставен с куриер. Не се притеснявайте от тежестта на зеленчуците и плодовете - дори да обърнете НЕбукета надолу, той няма да се разпадне

Разгледайте интересните НЕбукети в галерията.