Седмицата няма как да започне по-готино от чудесните новини, които съобщи зеленооката актриса в понеделник във Фейсбук профила си. Мила започва новината с разяснението, че този пост трябвало да бъде посветен на това колко развълнувана е тя от полета си до Африка по повод старта на снимките за филма „Resident Evil: The Final Chapter”. Вместо това обаче Йовович съобщава на всичките си фенове, че тя и съпругът й Пол очакват бебе.


Добрата вест е причината двамата със съпруга й да решат да отложат ангажиментите й по заснемането на филма.

„След дълги разговори ние решихме, че ще е в интерес на всички да изчакат, докато бебето се роди преди да започнем със снимките на „Resident Evil”. Между каскадите и нарастващото коремче, не смятаме, че бременността и убиването на зомбита са най-добрата комбинация. Представям си, че единственото нещо, което ще убивам в близко бъдеще ще е наичерпаемия резерв от кексчета.”, обяснява в профила си в социалната мрежа 38-годишната холивудска актриса със сръбски произход.


Само преди седмици Мила Йовович обяви, че иска и е готова за още едно бебе. Двамата със съпруга й Пол Андерсън имат шестгодишна дъщеря Евър, която нямала търпение да стане кака.


Ами, честито! Пожелаваме на Мила лека бременност и здраво бебче!