Джолийн Диас и нейната дъщеря Мейлани Паркс подлудиха Инстаграм с начина, по който изглеждат и нещата, които правят зеадно. Майката е на 45, дъщерята на 22, но изглеждат почти идентично!

Хората прекарват много време в търсене на начин да запазят младостта си. Има обаче и такива, които изглежда изобщо не са засегнати от остаряването. Джолийн Диас – 45-годишна майка, която изглежда почти идентично със собствената си дъщеря. 

Въпреки 23-годишната разлика във възрастта, тези калифорнийски момичета са свикнали да бъдат бъркани със сестри. Джолийн казва, че дъщеря й няма нищо против да я сравняват със собствената й майка по възраст. Тя обяснява: „Докато пораствах, често хората ми казваха, че смятат майка ми за моя сестра“. 

Младежкият вид на Джолийн понякога й създава проблеми

Джолийн Диас е работила като гимназиален учител и се премества в Калифорния, когато е на 10. Жената е сама, откакто се разделя със съпруга си, който е баща на дъщеря й Мейлани.

Сега, като истинска звезда в Инстаграм, около нея постоянно има по-млади мъже, които проявяват интерес към нея като жена. Тя твърди, че младежкият й вид е накарал хората да докладват за профила й, защото го смятат за фалшив. Тя споделя: „Акаунтът ми беше изтрит няколко пъти. Смешно е, че хората не мислят профила ми за истински“. 

НА ЛЮБОВНА СРЕЩА С... МАМА

Двете дами имат профили в различни приложения за запознанства. Те често ходят на двойни срещи и дори обичат да одобряват потенциалните партньори на другия.

„Когато и двете си уговаряме срещи с хора, често ходим на боулинг, на кино, на походи, на плажа, за да бъдем заедно. Мейлани постоянно иска съвета ми относно срещите. Харесва ми, че тя се доверява на съветите, които й давам. Чувствам, че тя е добре балансирана в запознанствата и се радвам, че опитът ми може да й помогне“, казва 45-годишната майка.  

ИНТЕРНЕТ ЛЪЖЕ ЗА МЕН

Младата майка твърди, че интернет създава грешно впечатление за нея.  Зашеметяващата брюнетка може да се похвали с повече от 600 000 последователи в Инстаграм. Често с тях тя споделя ослепителните си селфита и снимки по бикини.

Младоликата дама иска всички да видят истинска личност зад снимките, които публикува. Джолийн казва : „Бих могла да свържа Инстаграм с личния си образ, което вероятно ще помогне да докажа, че това наистина съм аз, но не го правя умишлено. Смятам, че моите социални медии не представят обикновения, земен човек, който всъщност съм”.

НА 45 Г., НО КЪДЕ Е ЛЮБОВТА?

Джолийн все още търси истинската любов в живота си. Въпреки че жената често е забелязвана от по-млади момчета в социалните медии и приложения, тя иска да остави мъжете на хилядолетието за дъщеря си, защото със сигурност на нея й подхождат повече.

„Възрастта не е пречка за мен, но не искам да излизам с момче, което иска само да се позабавлява. Никога дори не бих си помислила да изляза с някой, който е толкова млад, че да бъде приятел на дъщеря ми“.

Джолийн заявява категорично, че има критерии, които трябва да покрива мъжът, на когото би обърнала внимание: „Интерес предизвикват в мен амбициозни, мотивирани мъже. Такива, в които виждам положителна перспектива и разбира се, могат да общуват добре“.

Дуото майка-дъщеря няма да спре двойните срещи в скоро време – не и докато не намерят своите половинки.

А вие какво мислите за такава необичайна връзка между майка и дъщеря? Бихте ли отишли ​​на двойна среща със собствения си син или дъщеря?