Поводът за днешния ни коментар е случаят на Кристи Гордън – бременната водеща на канал Global BC, която се "осмелява" да се показва бременна в ефир. Поведение заради което получава множество негативни коментари от зрители.

"Отпред приличаш на Хинденбург (голям немски дирижабъл ), а отзад на тухлена къща!"

"Купи си някакви прилични дрехи и имай малко уважение към нероденото си дете. Не си единствената бременна жена на света!"

А тя е просто бременна жена, която не желае да крие тялото си в дрехи, които повече приличат на чували, отколкото на рокли!

И всъщност какво толкова се променя, когато една жена е бременна? За това, че пораства коремът й, си има причина. Та в него живее цял един човек! Трябва ли да го крием? Трябва ли жената да облече широки дрехи и такива, които създават оптическата илюзия, че фигурата й не се променя? И всъщност кому попречи гледката на един приятно закръглен корем? Нима това е грозно, неестетично?

Човешкото тяло е като дървото. Има различни дървета – високи, тънки, дебели, без листа, с гъсти корони... Дърветата се променят с течение на времето – растат, сменят цвета на листата си и т.н. Но дърветата винаги са красиви. Никой не ги покрива с одеяло, когато те самите се покрият с пъпки или плодове.

А работата на хейтърите е да нагрубяват. Но нека се замислят - те самите от щъркели ли са донесени?!

На всички жени, които тепърва свикват с новия си силует, ние бихме казали само едно – наслаждавайте се на всяка промяна, която ви се случва. И търсете красивото във всеки един етап от вашата бременност. Възможно е!