Вчера певицата Бони написа в Инстаграм „Здравейте, добри хора и приятели! С огромна радост искаме да споделим една прекрасна новина. Аз ще ставам баба, а Миа-Михаела… мама! Нека всички имаме ведро утро, лек, щастлив ден и успешна нова седмица!“.

Това логично доведе до много поздравления от страна на феновете й.

„Браво! Толкова се радвам!!! С лекота да изкара бременността! А ти Бони ще си най-прекрасната баба! Целувки и на двете прекрасни момичета!“ – написа последовател на певицата в социалната мрежа.

Днес обаче Бони изненада всички, като съобщи:
„Добро утро, добри хора и мили приятели… сладко нека ви е кафето! Относно вчерашния пост… явно не съм доуточнила подробностите от голямото ни вълнение, радост и вие ме разбрахте погрешно. Наскоро в семейството се появи Бела, която със себе си е носила бебчета. Бела вече е мама на 4 бебчета и заедно с Миа-Михаела се грижат за тях. Благодарим на всички Ви за пожеланията, нека те останат за Бела и нейните бебчета, а Михаела и аз ще ги обичаме, като мама и баба!“

Припомняме, че Бони е родена на 12 декември 1973 г. в Сливен, а пълното й име е Бонка Илиева. През декември дъщеря й Миа-Михаела навърши 19 години.

В края на миналата година майка и дъщеря издадоха нова обща песен.

Макар Бони да не е получила подкрепа от нейните родители за музикалната си кариера, тя самата дава своята на дъщеря си. По-либерална е в отношението си, но упражнява известен контрол върху това, което прави Миа-Михаела. Контролира я например какво споделя в Инстаграма си, дава й съвети какъв хаштаг да използва и т.н.

Миа-Михаела е завършила ЧПГ "Банкер" и сега следва управление на бизнеса и предприемачество.

Повече за живота на Бони и дъщеря й можете да прочетете тук: 

Същевременно абитуриентските празненства вече започнаха и тук можете да видите как Бони пее на едно от тях: