Ивет Лалова зарадва феновете си с видео, заснето до коледната елха у дома. Първоначално тя е с гръб към камерата, след което се обръща и показва наедрялото си коремче, върху което е поставена подаръчна украса.

Снимка: instagram.com/ivet_lalova

„Подаръкът на Симоне за Коледа и рождения му ден (27 декември)“ – пише най-добрата ни спринтьорка.

Снимка: instagram.com/ivet_lalova

В друга публикация Ивет се обръща към съпруга си с думите „Честит рожден ден, аморе мио! Имахме още една красива Коледа заедно. Тя беше по-специална“.

Снимка: instagram.com/ivet_lalova

Преди десетина дни спортистката избра ефира на bTV, за да съобщи прекрасната новина, че е бременна с първото си дете.

„Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година“, сподели 39-годишната Ивет в предаването „120“ минути.

Снимка: instagram.com/ivet_lalova

"Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя. Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира", пошегува се Лалова.

Знаково и красиво е мястото, на което Ивет и Симоне разбират за бременността – олимпийският стадион в Будапеща, като двамата получават резултатите по имейл.

"Винаги съм искала да бъда майка, но бях отговорна към спорта и не съм слагала кариерата си на пауза“, сподели още най-успешната ни и красива спринтьорка.

Тя не пожела да разкрие пола на очакваното бебе, но допълни, че „Италия няма как да не се намеси при избора на име, но ние сме интернационално семейство, пътуваме много и за мен е важно детето да има име, което разбират навсякъде и да произнасят лесно."

Вижте тук кои други спортистки очакват с нетърпение да станат майки през 2024 г.