Поводите за радост и празненство в семейство Сиракови тази година са наистина много. След като в рамките на няколко месеца Илиана Раева стана баба два пъти, сега е време за погачи. До момента председателят на Българската федерация по художествена гимнастика не беше показвала най-малката си внучка Асияна, която се роди в началото на май месец. Но погачата на малката принцеса стана повод да надникнем в нейните първи официални снимки.

От тях разбираме, че традицията е спазена и на сбирката са присъствали само жени. Имало е питка, сладкиши и приказна украса, подобаваща на всяка малка принцеса. Най-малкият член на семейство Сиракови е в прегръдките на майка си Виолета, докато над главата й се разчупва питка върху разгъната кърпа.

Към кадрите баба Илиана написа:

"Погача на Асияна, моята трета, най-малка внучка!
Да е здрава, добра, смела, умна, красива, щастлива...
Да е изпълнена с любов и вяра!
Да е радост и гордост на мама SN Violeta и тати Georgi Korudjiev, на дядо Асен, на когото е кръстена, на баба Жени, дядо Наско и баба Ани! Да е щастие и сродна душа за кака си Илиана!
Да е благословена и Бог да я закриля!
Да бъде!"

На погачата е била и по-голямата дъщеря на Виолета, която е кръстена на баба си Илиана, както и другата внучка на Илиана от дъщеря й Славея – Емили, което се роди през март.

Гордата баба позира с трите си внучки, отбелязвайки „Моето щастие и благословия!
С трите ми внучки - Асияна, Емили и Илиана!“

Първи снимки на Асияна сподели и нейната майка в своя Инстаграм профил. Те са от специална фотосесия. В обръщение към по-малката си дъщеря Виолета пише "Здравей мое малко съвършенство, мое сбъднато желание."