"Грижа за здравето онлайн" е информационна кампания на семейният портал "Мама, татко и аз". Сайтът дава възможност на потребителите да получават здравни съвети от утвърдени специалисти.

След регистрация в портала потребителите имат възможност да задават въпроси в секция "Съвети на специалиста" и да получават индивидуални консултации от доказани професионалисти.

Комуникацията между лекар и пациент става чрез изпращане на персонални съобщения, като общуването е напълно конфиденциално. Всяко запитване се разглежда в рамките на 24 часа, а в случай, че не се отнася до избрания специалист или се налагат допълнителни изследвания, потребителят бива насочван към подходящ лекар или лаборатория в страната.

Екипът специалисти в "Мама, татко и аз" включва водещи имена от здравната сфера, които притежават богат практически опит и знания в съответната област. Основната цел на проекта е да предостави качествена информация, свързана със семейното здраве, а също така да осигури на повече хора в страната достъп до здравни услуги през интернет.

Сред основните партньори на портала са здравни заведения като Университетска АГ Болница „Майчин Дом“, ВМА – гр. София, ЦБАЛ „Св. Екатерина“, МБАЛ „Токуда Болница София“, Втора САГБАЛ „Шейново“ и др.

Предвижда се създаването на партньорска мрежа от медицински лаборатории в цялата страна.

Вж. материали от Експертите на "Мама, татко и аз"