Ганка и Ванко, които откриха любовта по време на участието си в най-екстремното риалити "Сървайвър", показаха новата къща, в която ще живеят.

Припомняме, че двамата ще стават родители през тази година, като очарователната участничка в "Сървайвър" показа наедряло коремче през октомври 2023 г.

"Дойде моментът, в който да ви направим кратка разходка на първото ни жилище, скромно и много уютно, каквато беше целта", пишат двамата в Инстаграм.

Минахме през всички проблеми на ремонта, знаем какво значи да си имаш работа с майстори, но въпреки всичко сме много удовлетворени от резултата и се чувстваме страхотно", казват още двамата в социалните мрежи.

"Имахме си двама основни партньора в реализацията на този проект, от които сме меко казано доволни. Не мисля, че без тях щяхме да се справим дори", признават те.

"Стартирахме от тухла. Да попаднеш на читави материали и хора се оказва най-важно в процеса на изграждане на дом", допълват двамата.

"Жилището се намира в град Ракитово, а за преместването си ще говорим друг път", шегуват се Ванко и Ганка за процеса, които очевидно никак не е бил лек.