Дизайнерът Филип Плейн се сдоби с трето дете.

„Моят трети син Руж Скай Галакси се роди днес (петък – бел.ред.) в 11:44 ч. – 3,59 кг. Господ е велик“ – гласи краткото съобщение на 45-годишния баща.

Снимка: Instagram.com/philippplein/

Това е второ дете на дизайнера от приятелката му Лучия Бартоли.

Снимка: Instagram.com/philippplein/

Първият им син Рокет Хало Оушън се роди на 16 май 2022 г. и тогава Плейн отбеляза любопитното съвпадение – и той, и двамата му синове са родени на 16-то число.

Преди време Филип Плейн сподели как се е запознал с Лучия.

"Лучия ми писа в Инстаграм и няколко седмици по-късно, на 10 юни 2019 г., в Лондон се видяхме за първи път. Няколко дни по-късно тя ме посети в Южна Франция и повече не се върна в дома си. Лучия е най-удивителната личност в моя живот. Веднага се влюбих в нея. На 16 май тя роди нашия син Рокет Хало Оушън – 3,9 кг и 52 см високо здраво момче. Благословен съм да живея с тях двамата. Изпълнен съм с любов към тях, както и към сина си Ромео Принс Плейн, който живее с майка си в Бразилия. Разликата между двамата ми синове е 9 години – същата, както между мен и сестра ми. Още по-магичен е фактът, че двете ми деца и аз сме родени на 16-то число. Благодаря ти, Господи, за цялата тази любов“ – написа дизайнерът в Инстаграм. 

Преди два дни дизайнерът публикува фотосесия с бременната Лучия: