Терминът на раждане на Фърги е през септември, но до момента бъдещите родители, които очакват първото си дете, все още не бяха оповестили неговия пол. Щастливият бъдещ баща нямаше никакъв избор и трябваше да признае, че двамата с Фърги очакват момченце. Актьорът от “Safe Heaven” взе участва в шоуто Live! With Kelly And Michael – предаване, което се очаква да бъде излъчено днес, 17 юли, и в което на запис Джош трябваше да избере между два бебешки гащеризона – в розово, ако е момиче и в синьо, ако е момче.

Джош Дюамел планира да бъде баща за пример и да не пропуска нито един от важните моменти в живота на детето си. Затова преди време той обяви, че планира да излезе по бащинство, когато моментът настъпи.

В началото на бременноста на Фърги, когато Джош прояви съпричастност към съпругата си и облече същите дрехи за бременни като нея

Актьорът Джош Дюамел и съпругата му – певицата Фърги са женени от 4 години и половина. През септември се очаква към семейството им да се присъедини още един член, за който вече се знае, че ще от мъжки пол.

Бъдещите родители определено не са лишени от фантазия...