От два дни актрисата от „Отчаятни съпруги“ Ева Лонгория е щастлива майка на малкия Сантяго Енрике Бастон и вече не може без него. В последния си пост в Инстаграм 43-годишната Лонгория споделя за първите си моменти и изживявания като родител.

„Здравей, свят. Представям ви Сантяго Енрике Бастон. Благодаря на всички, че засипахте сина ми с най-топлите си пожелания!“

Ева и Сантяго са заедно от съвсем кратко, но актрисата споделя, че не си представя някой да й го отнеме. Коментарът на Лонгория е свързан с  разделянето на деца от техните родители на южната граница на САЩ с Мексико:

Във връзка с раждането на сина ми искам да насоча вниманието към семействата, които бяха разделени по границата. Гушкайки сина ми в момента, не бих могла да си представя той да бъде отнет от ръцете ми. Семействата трябва да бъдат заедно, затова трябва да направим всичко, за да ги съберем отново.“

Лонгория и 50-годишният Хосе „Пепе“ Бастон посрещнаха сина си Сантяго във вторник. Това е първо дете за двамата, докато Бастон има още три от предишен брак.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двойката започва да се среща през 2013 година и се сгодява в Дубай през декември 2015. Двамата се ожениха през май 2016 в Мексико.