Четири нови книги с твърди страници и пъстрите приключения на Мечо Пух и приятели предлага издателство „Егмонт България”. Те са подходящи за най-малките и ще ги увлекат да научат повече за света около тях. Вижте какво съдържа всяка книга:

Пух и животните

Коте, петел, конче, хамстер и риба – това са животните, с които се срещат Пух и приятелите му от Голямата гора в тази симпатична книга с красиви илюстрации. Героите са представени, заети в обичайни за тях занимания. Така и най-малките читатели могат да надникнат в разнообразния и любопитен животински свят.

Пух и игрите

Любимите играчки на най-малките деца са събрани на едно място в тази книга. Мечо Пух и приятелите му показват радостта от игрите – и тези навън, и тези вътре вкъщи, а римуваните стихчета помагат на децата лесно да запомнят думи и словосъчетания по темата.

Пух и цветовете

В тази пъстра книга Мечо Пух и приятелите му опознават цветовете, докато се натъкват на различни предмети от реалния свят – и такива, които са част от ежедневието на децата, и такива, които са типични за света на възрастните. Стиховете ще помогнат на всяко дете лесно да усвои думите за основните цветове.

Пух и вкусотиите

Супа от тиква, сочен резен диня, ароматен сладкиш – това са част от вкуснотиите, които опитват Мечо Пух и останалите обитатели на Голямата гора. Красивите цветни илюстрации и интересните стихчета ще отворят апетита и слуха на всяко дете и ще го накарат с удоволствие да разлиства отново и отново тази книжка!