Продължава от Част 1

8.7.2013
- детето, родено в този ден, ако го е избрало само, е орисано на кармична разплата, която ще му помогне заради неговия избор, да изчисти кармата от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Подвластно е на Рак и на Луната - емоционално и чувствително, но изпълнено с оптимизъм и вяра в доброто. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си. Съветът ми е родителите да не избират тази дата за секцио.

9.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде амбициозно, но и инатливо и склонно към разпиляване. Подвластно е на Рак и на Марс, като огнената планета заедно с вибрация 9 ще са причина да е импулсивно и неуправляемо. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите само.

10.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде целеустремено и амбициозно, но и инатливо. Подвластно е на Рак и на Меркурий. Ще говори с лекота и ще е пробивно в живота. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част извън родината си или много да пътува.

11.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде неуверено, но в един момент ще осънае, че трябва да върви по пътя, който му е отреден и да не се отклонява заради някого. Подвластно ще е на Рак и на Юпитер, като планетата ще му дари нужната агресия и инат, за да преследва целите си. Съдбовният му път изисква да стабилизира живота си след като навърши пълнолетие и да живее в хармония в себе си и със света.

12.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде общително до степен да привлича използвачи към себе си. Подвластно на Рак и Юпитер ще може да се защитава, ако трябва и с агресия. Съдбовният му път изисква да анализира и осъзнава грешките си и да гради професионална кариера.

13.7.2013 - детето, родено в този ден, ако си го е избрало само, е подвластно на кармична разплата, но и на щастливите вибрации на числото 13. Родено е в Рак, повлияно от Сатурн. Планетата ще пречи на бързото взимане на решение, за да блокира необмислените му действия. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност. Денят не е добър избор за секцио.

14.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е променливо и устремено към пътешествия и нови знания. Родено е в Рак във властта на Слънцето. Ще дарява обич и ще получава. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.