По-малко от 6 месеца след сватбата си 22-годишната Бинди Ъруин съобщи, че е в очакване на първото си дете. Дъщерята на станалия известен като Ловеца на крокодили Стив Ърувин и съпругът й Чандлър Пауъл, който е нейн колега от зоопарка в Астралия, ще стават родители през следващата година. Това обяви самата Бинди в своя профил в Инстаграм със сладка снимка как двамата с Чандлър държат умалена униформа на зоопарка в бебешки размер.

„Бебе войн на дивата природа 2021. Чандлър и аз сме горди да съобщим, че очакваме бебе. Чест е да споделим този важен момент с вас“, написа бъдещата майка, допълвайки, че все още се намира в първия триместър от бременността.

Под поста нейният съпруг я е подкрепил, като е оставил коментар: „Ти ще бъдеш най-добрата майка.“ Пауъл също използва своя Инстаграм, за да сподели своето вълнение от това, че ще става татко.

„Ще ставаме родители. Имаме си бебе войн на дивата природа, което ще се появи на бял свят през 2021 г. Да стана баща е най-важното нещо в моя живот. Нямам търпение да се впусна в това приключение с моята прекрасна съпруга.“

Бинди и Чандлър се казаха ДА на 25 март в семейния зоопарк в Австралия на скромна церемония заради пандемията от коронавирус.

„25 март 2020 година. Имахме малка церемония и аз се омъжих за най-добрия си приятел“, пише в емоционален пост младоженка, придружен със снимка, на която се целува със съпруга си. „Планирахме този красив ден почти от една година насам и трябваше да орименим всички, като нямахме гости на нашата сватба. Това беше трудно решение, но важно, за да бъдат всички в безопасност... В момента искаме да окуражим света да осланя на надеждата и любовта, които ще ни пренесат през това трудно време.“

Бинди и Чандлър се сгодиха на 24 юли миналата година – на 21-я й рожден ден. Преди това двамата се срещаха цели 6 години. Техните планове били за голямо празненство през април, но заради коронавируса те се променили.

Стив Ъруин, известен като Ловеца на крокодили, е австралийски естественик и телевизионна звезда, станал популярен, благодарение на телевизионния сериал "Ловецът на крокодили" – оригинален научнопопулярен филм за животните в дивата природа, излъчван по цял свят, с участието и на съпругата му Тери Ъруин. Стив загина през 2006 годинак, огато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Тогава Бинди е само на 8 години.