Поканите са изпратени, тортата е избрана, роклята се шие и ... настъпва пандемия. Надали така завършва мечтата на всяко малко момиче, когато си представя един от най-прекрасните дни на своя живот. Но съдбата не пита, а често прави живота ни доста интересен. Ами ако към това добавим и факта, че младоженецът е не само от друга държава, но дори от друг континент, а пътуванията в двете посоки са напълно прекратени? Мнозина просто биха се отказали, особено ако се доверят на знаците на съдбата.

Да, ама не, си казва българката Милена, която е избрала именно 2020 година да каже заветното “да” на американеца Итън, с когото се запознават преди 2 години, когато тя ходи на курсове по английски, а той не говори български, но има желание да го научи. Влюбените не се спират и пред факта, че Милена все още не е успяла да се запознае със семейството на Итън, защото плановете им да пътуват до САЩ отпадат заради настъпилата пандемия.

Всички тези “подаръци” от живота принуждават младата двойка да предприеме много интересен и различен подход, за да се врече във вечна любов, но и да може всичките им роднини и близки да присъстват. Младоженците се свързват с фирма за стрийминг, която откликва веднага на техния апел да им бъде съюзник в това нелеко начинание. Заедно измислят как близките на Итън, които живеят на различни места из САЩ, също да присъстват на сватбата - виртуално чрез таблет. Така не само ще могат да видят и съпреживеят случващото се, но и сватбарите в България ще имат усещането, че новите им американски роднини са при тях на този ден.

Въпреки множеството перипетии, пред които се изправя двойката, финалът е повече от позитивен. Дори младоженецът има уникалния шанс да танцува с майка си, която е на хиляди километри от него в този важен ден.

Тук може да съпреживеете цялата история, а защо и да не се вдъхновите за своя сватбен ден.