Джош Бролин („Няма място за старите кучета“) и съпругата му Катрин получиха най-хубавия коледен подарък. Тяхната втора дъщеричка се роди точно на 25 декември.

„Чапъл Грейс Бролин се роди в 18:20 ч. на 25 декември. Това е нашият коледен ангел“ – написа щастливата майка в "Инстаграм".

Думата Чапъл (Chapel) на английски означава параклис и бащата обясни защо са избрали това име.

„Където и да пътуваме с Катрин, местата, на които намираме утеха, са параклисите. Не сме особено религиозни, но Бог е част от нашия живот. Чапъл Грейс е израз на божествените чувства, които ни изпълват, когато сме на някое свято място“ – пише в своя профил Джош Бролин, за когото това е четвърто дете.

Джош и Катрин се ожениха през септември 2016 г. Те вече имат 2-годишно момиченце на име Уестлин.

Джош Бролин и Катрин, февруари 2019 г.
Снимка: Getty Images

Другите две деца на актьора от първия му брак с актрисата Алис Адеър са вече на 26 и 32 години.

Катрин обяви, че чака второ дете през юли с тази снимка, на която се вижда голият й корем, а актьорът коментира шеговито „Уау, невероятно! Поздравл... Чакай... Какво?!?!“

През 2009 г. Джош Бролин бе номиниран за "Оскар" за поддържаща роля в „Милк“. Последните по-известни филми с негово участие са „Дюн“ (2020) и „Отмъстителите: Краят“ (2019). Вижте откъс с участието му в шедьовъра на братя Коен „Няма място за старите кучета“, получил 4 награди "Оскар" от общо 8 номинации.