Разнообразете разкрасителните жестове – по време на бременност, кожата е по-чувствителна и нежна, за това в рамките на този вълнуващ период заменете своя дневен крем с хидратантна грижа за лице, която е и хипоалергенна. Избегнете нежеланите зачервявания с крем MIXA за чувствителна кожа. Що се отнася до грима, оставете на страна beauty триото фон дьо тен/пудра/руж – вместо това заложете на приятен и лек BB Cream. Основна цел е кожата да диша и да бъде добре подхранена, защитена и хидратирана.

Погрижете се за вашите ръце и нокти. През следващите девет месеца ноктите растат по-бързо, но едновременно с това са и податливи на начупване и разделяне. Освен любимия ви крем за ръце, изберете лосион, който да подхранва и поддържа ноктите ви. Препоръчваме ви хидратантния крем за ръце и нокти OPI.

Пазете се от слънцето. Независимо от прогнозата за времето редно е да предпазвате кожата си от слънцето и въздействието на UV лъчите върху епидермиса. Препоръчително е да се използват по-високи фактори (50+) като този от медико-козметичната серия на AVEN.